Direktlänk till inlägg 1 april 2008

Rubrik saknas

Av D&G - 1 april 2008 17:15

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av D&G - 4 oktober 2007 20:49

Jag träffade i dag en vän som är far till en dotter ... och fick höra en sanslös historia där mängder av  märkligheter och smuts oavbruttet tillkommer i den Vårdnadstvist om dottern , han befinner sig i . Helt uppslukad av sorg och frustration beskre...

Av D&G - 3 oktober 2007 15:25

genom att mitt i en period gällande bostadsbidrag kan FK göra sina "egna " förändringar - ibland dessa ett antal mer suspekta än andra Följande gäller beträffande återbetalning ( åt båda håll )LAGEN OM BOSTADSBIDRAGSlutligt bostadsbidrag 21 b § Slutl...

Av D&G - 1 oktober 2007 15:39

Nu har det snart på dagen gått 1 år sedan jag valde och stämma bolaget Car Park( och javisst ;o) sedemera VANN =o) ) Jag har valt att inte informera för mycket under den tid som ärendet fortsattmen kommer så snart det går att uppdatera detta.Målet in...

Av D&G - 17 september 2007 09:25

Är tror inte jag är ensam om att inte ha något intresse av fax erbjudande allra helst inte med innehåll såsom 5 styck värmepumpar för X Kr ... =(Min tid - Mitt papper - Min fax film - allt förenat med kostnader , för mig .Jag återkommer till ämnet in...

Av D&G - 1 februari 2007 22:18

David & Goliat är ombud i ett ärende rörande Bostadsbidrag där sökande nekats bidrag pga för stort fortsatt umgänge med sin fd. samboOBS ! Sökande uppfyller alla andra "krav" men Nekas hjälp endast pga " umgänge möjlighet 8ggr / mån och visst gemensa...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se